Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Οικουμενιστικά ανάλεκτα....

Ο Πατριάρχης κοινωνάει και παπικούς!  
(δείτε στο βίντεο από 1:46:35  και  μετά... ειδικά τον τελευταίο στο 1:53:05 που κάνει το Σταυρό του με Παπικό τρόπο προτού κοινωνήσει!)
 
 

Ο ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ "ΑΓΙΟΤΑΤΟ" ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡ. ΝΑΟΥ (κάτι που οι Ι. Κανόνες απαγορεύουν!)

 

ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ 20-4-14 ΠΑΣΧΑ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ 

 Δειτε εδώ: Συμπροσευχή στην Αίγυπτο  Ορθοδόξων Πατριαρχών με  αιρετικούς (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
-------------------------------------------------------------
 

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ
 

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
 
Ο Σεβ. Σύρου κ. Δωρόθεος, πριν λίγες μέρες, προσκάλεσε τον παπικό "επίσκοπο" Σύρου Πέτρο, σε ορθόδοξο ναό και του έδωσε τιμητική θέση στο παραθρόνιο, στη λειτουργία για την εορτή του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος.

Και τώρα ο Σεβ. κ. Δωρόθεος -όπως δείχνει η φωτογραφία που προτάσσεται της ανάρτησης- παρέστη, σε υπεροχική θέση σε Παπικό ναό, κατά την τέλεση παπικής “Λειτουργίας” προς τιμή του Αγίου Γεωργίου. 
 

 
------------------------------------------------------------
 
 
Ο ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Του ιστολογίου katanixis.gr


Δεν πέσαμε δα και από τα σύννεφα! Ο Αλβανίας Αναστάσιος θυμήθηκε τα νιάτα του: "Αναφέρθηκε στη μεταπολεμική περίοδο, όταν άρχιζε η Οικουμενική Κίνηση και «οι Ορθόδοξοι νέοι, θεολόγοι λαϊκοί και κληρικοί ενέτειναν τη φωνή τους για περισσότερη ενότητα κυρίως μέσα στην Ορθοδοξία».." και τώρα στα γεράματα το όνειρό τους έγινε εφιάλτης.

Η ψευδοσύνοδική επιχειρούμενη νομιμοποίηση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού συγκλονίζει την Ορθοδοξία με ένα τεράστιο κύμα από διακοπές μνημοσύνων αιρετιζόντων Πατριαρχών και Επισκόπων, με τις γνωστές πλέον σε όλους παράνομες, άδικες και κατασκευασμένες διώξεις ομολογητών κληρικών και μοναχών!

Και όλα αυτά γιατί; Το ομολογεί ο ίδιος όταν λέει πως: «το αντίθετο της ειρήνης δεν είναι ο πόλεμος, αλλά (μεταξύ άλλων και) ο θρησκευτικός εγωκεντρισμός.."
και πως "..Το αντίδοτο στον εγωκεντρισμό είναι(..) η ενδυνάμωση μιας αγάπης, (..) η οποία δεν περιορίζεται από προκαταλήψεις και διακρίσεις».."  

Να σας το παραφράσουμε για να καταλάβετε; Το να πιστεύει κάποιος ή κάποια Ορθοδόξως θεωρείται θρησκευτικός εγωκεντρισμός, τα δόγματα προκαταλήψεις και ο αντιαιρετικός αγώνας θεωρούνται διακρίσεις!!!

Αυτά εκφέρονται δημοσίως από Ορθόδοξο Αρχιεπίσκοπο! Η ευθεία προσβολή των Αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας, για τις πωρωμένες συνειδήσεις των Οικουμενιστών, παραμένει ατιμώρητη. Το χαρακτηριστικό αυτό γνώρισμα της Νέας Εποχής αποτελεί σημείο των καιρών και ο μόνος δρόμος είναι η Ορθόδοξη Αντίσταση: η διακοπή μνημοσύνου.   
 
(Το είδαμε εδώ)  

 

ΠΗΓΗ  1

ΠΗΓΗ 2

ΠΗΓΗ 3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου