Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Τα αδέλφια μας, μάς χρειάζονται

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Μήνυμα από το ωραίο ιστολόγιο «Ελληνική Ναυς»:
 Υπέρ υγείας: Αγαθής, Χρυσούλας, Πηνελόπης, Σωτηρίας, Θεοδοσίου, Κων/νου, Μαρίας, Γεωργίου
Υπέρ Αναπαύσεως: Κων/νου


Καλή Σαρακοστή και καλό στάδιο σε όλους μας! Μέρες που είναι ευκαιρία να συνδυάσουμε τη σωματική νηστεία με την προσευχή και να συμπεριλάβουμε σε αυτή και τους πονεμένους αδερφούς μας που ζητούν τη δική μας μικρή συνεισφορά. Ακριβώς επειδή τους περισσότερους αδερφούς μας δεν τους γνωρίζουμε και δεν έχουμε κανένα προσωπικό κέρδος ή κίνητρο, το αίτημά μας είναι ευάρεστο στον Κύριό μας κι έτσι εκτός του ότι μας ακούει (εφόσον βέβαια είναι προς το συμφέρον του αδερφού μας), στο τέλος μας επιβραβεύει κιόλας με "δωράκια" πνευματικά (ακόμα και αν εμείς δεν τα αναγνωρίζουμε τις περισσότερες φορές). Ας δώσουμε λοιπόν το δικό μας "λεπτό" και ας θυμόμαστε ότι το λεπτό της χήρας θεωρήθηκε πιο σημαντική δωρεά από τις φαινομενικά μεγαλύτερες δωρεές...
Η ΑΓΑΘΗ, ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ, ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.3.19 ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Χρυσούλα: Είχε αντιμετωπίσει κακοήθη όγκο πριν από 2 χρόνια. Εγχειρίστηκε, ανάρρωσε αλλά δυστυχώς η κατάσταση επανήλθε τους τελευταίους 2 μήνες και τώρα κάνει χημειοθεραπείες.

Πηνελόπη: Πρόσφατα διαγνώστηκε με κακοήθεια στο νεφρό, έκανε επέμβαση. Δυστυχώς βρέθηκε κακοήθεια και στον αυχένα της και σήμερα Σάββατο μπήκε στο χειρουργείο! 

Σωτηρία: Την Πέμπτη 7/3 έπαθε εγκεφαλικό, η έκταση του οποίου ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί πλήρως. Παράλυτο το δεξί χέρι και δεν μπορεί να μιλήσει στους δικούς της. Τους αντιλαμβάνεται όμως. Παρακαλώ για τις προσευχές σας, ο Κύριος να την ελεήσει και να της δωρίσει ό,τι συμφέρει στην ψυχή της. 
Θεοδόσιος: Ο σύζυγος της. Είναι μεγαλύτερης ηλικίας και πάρα πολύ στεναχωρημένος. Παρακαλώ εύχεστε ο Κύριος να τον ελεήσει και να τον παρηγορήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Αδελφή μας εν Χριστώ που συμμετέχει στην ομάδα προσευχής "υπέρ υγείας" και "υπέρ αναπαύσεως" του ιστολογίου μας μας παρακαλεί να συμπεριλάβουμε στην προσευχή μας τον κεκοιμημένο θείο της Κωνσταντίνο που έφυγε απρόσμενα. 
Επίσης ο αδερφός μας Γεώργιος αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια το πάθος του αλκοολισμού, ας προσευχηθούμε για Θεία βοήθεια.
Πώς θα μπορούσαμε να αρνηθούμε; Ας κάνουμε λίγο κομποσκοίνι για τα αδέρφια μας ή ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας. Ξέρω ότι λόγω των ημερών το πρόγραμμα των ακολουθιών είναι βαρύ, αλλά η παραμικρή επιπλέον προσπάθεια θα έχει βαρύνουσα σημασία!
ΓτΧτΠτΑ: Επίσης, από μήνυμα που λάβαμε στο ηλεκτρ. ταχυδρομείο (μέιλ) μας:
Κων/νος: Νέος άνθρωπος με πάρα πολλά προβλήματα που τον απασχολούν τον τελευταίο καιρό σε σημείο απελπισίας.
Μαρία: Νέα μητέρα με σημαντικό πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε ξαφνικά και πιθανώς να της αφήσει αναπηρία ή ακόμη και να την οδηγήσει στο θάνατο.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου