Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κραυγή αγωνίας - Ανοικτή Επιστολή προς τους Αρχιερείς (και όχι μόνο) - Ας πράξουμε τα δέοντα


Αποτέλεσμα εικόνας για θεία κοινωνία

Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ με τη σύμφωνη γνώμη των πνευματικών μας, αλλά και με τη βοήθεια ιερέων, συνέταξε μετά από την απαραίτητη διαβούλευση την παρακάτω επιστολή που ο καθένας μπορεί να στείλει είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες προς τον Τοπικό Μητροπολίτη του. Επειδή η κατάσταση με τον κορωναϊό δεν θα διαρκέσει λίγο και κινδυνεύουμε να φτάσουμε έτσι, όχι μέχρι την Ανάσταση, αλλά και μέχρι την Πεντηκοστή, καλούμαστε να πάρουμε πρωτοβουλίες. 

Σημασία δεν έχει αν θα εισακουστεί ή αν θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων. Σημασία έχει αν εμείς έχουμε τη διάθεση να αγωνιστούμε. Εννοείται ότι την τελική νίκη μόνο ο Κύριος μπορεί να την πετύχει. Εμείς απλά έχουμε μια ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή συμμετοχή, που ίσως όμως μας δώσει και ένα μεγάλο στεφάνι κάποτε...

Η δική μας πρόταση είναι αυτή. Εννοείται ότι κάποιος άλλος μπορεί να στείλει ένα άλλο δικό του κείμενο, ή να δανειστεί μέρος του δικού μας. Η συγκεκριμένη επιστολή είναι δισέλιδη (ακολουθεί παρακάτω με μπλε χρωματισμό και μπορείτε να την αντιγράψετε σε αρχείο word κάνοντας τις δικές σας προσθήκες ή τροποποιήσεις).
 
Δείτε το ωραίο κείμενο Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου