Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Παυλόπουλος δεν δέχτηκε το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου της 20/1 του 2019.



Ο πολυβραβευμένος από την Εκκλησία Πρόεδρος της λεγομένης «Δημοκρατίας» δεν δέχτηκε το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου που έγινε στις 20 Ιανουαρίου του 2019.

Η Μακεδονία ξεσκεπάζει το ψευτορωμαίικο και κάποια στιγμή επιτέλους θα πρέπει να διαλυθούν οι αυταπάτες πολλών συμπολιτών μας για να προχωρήσουμε μπροστά.
Εκατομμύρια Ελλήνων απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν μπροστά στη Βουλή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου του 2019 για να εκφράσουν ειρηνικά την διαφωνία τους στην επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας. Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ τους μεταχειρίστηκε σαν να ήταν μοσχάρια, μπλοκάροντας τα λεωφορεία όπου μπορούσε για να μην φτάσουν ποτέ στην ώρα τους και να μην φανεί μεγάλο το Συλλαλητήριο. Επιστράτευσαν για άλλη μια φορά τους γνωστούς μπαχαλάκηδες και τους πράκτορές τους για να κάνουν χρήση χημικών και να διαλύσουν το πλήθος μέσα στο οποίο γνώριζαν ότι βρίσκονται παιδιά και ηλικιωμένοι. Ξυλοκόπησαν ανθρώπους όπως κατέθεσαν οι ίδιοι με μαρτυρίες τους.
Ο ταλαιπωρημένος Ελληνικός Λαός όμως, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και μέσα στην βροχή έμεινε εκεί μέχρι το τέλος και προσβεβλημένος από τους ίδιους τους ηγέτες του κατέφυγε στο τελευταίο του καταφύγιο, τον Πρόεδρο της λεγομένης «Δημοκρατίας» και εγγυητή, υποτίθεται, αυτής, για να παραδώσει το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου.

Ο Πρώτος Πολίτης όμως της Ελληνικής «Δημοκρατίας» δεν θεωρεί πως το ψήφισμα 2 εκατομμυρίων Ελλήνων Πολιτών τον αφορά. Θεωρεί όμως πως ρόλος του είναι να εκθειάζει τον Βαρθολομαίο για «τον κορυφαίο ρόλο σας στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος»! και να μοιράζει στήριξη και συγχαρητήρια, όχι βέβαια στον Αγώνα των Ελλήνων, αλλά στον αιρετικό «πατριάρχη» Αντιοχείας και Πάσης Αφρικής Ιγνάτιο-Εφραίμ Β΄: «Θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που κάνετε, ο Θεός μαζί σας. Να θυμάστε ο αγώνας για την Ορθοδοξία και μεγάλος και θα δικαιωθεί. Η Ελλάδα, η Ελληνική Πολιτεία και η Εκκλησία της Ελλάδος στέκονται στο πλευρό σας»!!
Ο Πρόεδρος όμως και ο κάθε Πρόεδρος της λεγομένης «Δημοκρατίας» του ψευτορωμαίικου δεν έχει ανάγκη, σύντομα θα τον δούμε ξανά να παρελαύνει μέσα στους Ναούς, να του στρώνουν κόκκινα χαλιά και να τον βραβεύουν. Θα τον δούμε να στέκεται ξανά μπροστά σε ένα άλλο «ΑΤΜ» για να κάνει και άλλη ανάληψη και να ξεπουλήσει. Καλοθελητές υπάρχουν, κορόιδα υπάρχουν.
Πολλοί λένε για το πόσο «δεμένα είναι τα χέρια» του Προέδρου και ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Ας μας εξηγήσουν εάν η άρνησή του να παραλάβει το ψήφισμα 2 εκατομμυρίων Ελλήνων οφείλεται στο ότι «τα χέρια του είναι δεμένα»!
Την πληροφορία αυτή της άρνησης του Παυλόπουλου να παραλάβει το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου, την κατέθεσε ο ίδιος ο Μιχάλης Πατσίκας στην συνέντευξη Τύπου που έγινε σχετικά με την ψηφοφορία στην Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών. [γύρω στο 59:00 του βίντεο]
«Βαγγέλη το είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι περιμένουμε την τελευταία, την ύστατη στιγμή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να πάρει πρωτοβουλίες.
Ζητήσαμε να του επιδόσουμε και το ψήφισμα την Κυριακή. Επειδή προφανώς το ψήφισμα ήτανε πολύ σκληρό για τον Πρόεδρο -αλλά αληθινό, δεν υπάρχει κάτι άλλο- ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ.
Σε άλλες προσπάθειες κάποιοι μας έλεγαν ότι λείπει στο εξωτερικό, εμείς γνωρίζουμε ότι είναι εδώ.
Έστω και σήμερα τον καλούμε από εδώ -μας δείχνει ζωντανά η LiveMedia- να μας δεχτεί να του επιδόσουμε το ψήφισμα, αλλιώς είμαστε υποχρεωμένοι να επισκεφτούμε το Προεδρικό Μέγαρο να το θυροκολλήσουμε, να το δώσουμε στον φρουρό και το ίδιο θα κάνουμε και στην Βουλή.
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΛΑΤΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου