Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ύποπτες ΜΚΟ εναντίον εθνών


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΚΟ
Οι ΜΚΟ που αντικαθιστούν τον γηγενή ευρωπαϊκό πληθυσμό με ισλαμιστές και εκατομμύρια Αφρικανούς εποίκους διεκδικούν στα ίσια την κυριαρχία των εθνικών κρατών, καταχειροκροτούμενες από το διεθνές μιντιακό, πανεπιστημιακό και πολιτικό κατεστημένο. Αφορμή -αλλά όχι αιτία- για τα παραπάνω είναι το περιστατικό με την Κάρολα Ρακέτε, την επικεφαλής των επιχειρήσεων μεταφοράς λαθρομεταναστών που έκανε το πλοίο «Sea Watch» για λογαριασμό περίεργης ΜΚΟ.
Αυτή η κυρία προσπάθησε να αποβιβάσει σε ιταλικό λιμένα τους εποίκους που μετέφερε το πλοίο της και όταν πήγε να την εμποδίσει πλοιάριο του ιταλικού λιμενικού, εκείνη προσπάθησε να πραγματοποιήσει ελιγμό εμβολισμού του!

Ως ήταν αναμενόμενο, η Κάρολα Ρακέτε συνελήφθη και αμέσως δημιουργήθηκε και εκδηλώθηκε, ποικιλοτρόπως, μια διεθνής καμπάνια στήριξής της. Η πονηρή νεοταξική προπαγανδιστική μηχανή προσπαθεί να την «αγιοποιήσει», εμφανίζοντάς τη σαν μια νεαρή ανθρωπίστρια που «τα έβαλε με την ιταλική Ακροδεξιά (δηλαδή τον Σαλβίνι)». Στην πραγματικότητα, είναι ένα πρόσωπο με σκοτεινά κίνητρα και εντολείς, που τα έβαλε με τον ιταλικό λαό.
Η Κάρολα Ρακέτε και οι εντολείς της ανέλαβαν υπερεξουσίες στην Ιταλία. Ερμήνευσαν την έννοια του «ανθρωπισμού» και την ταύτισαν με την αντικατάσταση των Ιταλών από Αφρικανούς, που εκείνοι μεταφέρουν με τα πλοία τους (είναι άγνωστο ποιος χρηματοδοτεί τις μετακινήσεις, τη συντήρηση και τη λειτουργία τους). Η κυρία αυτή και οι όμοιοί της αποφάσισαν ότι έχουν δικαίωμα να τσαλαπατούν νομοθεσίες, να εμβολίζουν πλοία του λιμενικού και να προβαίνουν σε σειρά παραβάσεων, επειδή είναι πεπεισμένοι ότι είναι… ανθρωπιστές!
Οι Ιταλοί, οι Ελληνες, οι Γάλλοι και δεκάδες άλλοι λαοί δεν ξέρουν τι είναι καλό γι' αυτούς, αλλά ξέρουν οι ΜΚΟ, που έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από ευθείες παραβιάσεις της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας.
Και μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια: το γερμανικό κράτος στηρίζει σθεναρά την Κάρολα Ρακέτε σ’ αυτή της την «περιπέτεια» και είναι εύκολο να υποτεθεί ο λόγος: η «ανθρωπίστρια» έχει διατελέσει υψηλόβαθμη κρατική υπάλληλος της Γερμανίας. Ηταν πλοηγός στο σκάφος ενός εκ των μεγαλύτερων γερμανικών ωκεανογραφικών ιδρυμάτων, του Alfred Wegener Institute…
 
dimokratianews,01.07.2019
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου