Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Όποιος εκφράζει διαφωνία για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού θα συλλαμβάνεται




Όποιος γράφει ή βρίζει ή συκοφαντεί την Εκκλησία και την Πατρίδα είναι ελεύθερος να συνεχίζει ανενόχλητος. Σε όποιον όμως εκφράζει τη διαφωνία του για τις μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης θα στέλνεται ο εισαγγελέας, για να συλληφθεί. Όποιος αρθρογραφεί και με επιστημονικές αποδείξεις αποκαλύπτει την απάτη των “ειδικών” θα συλλαμβάνεται. Αυτά διεμήνυσε η Κυβέρνηση δια μέσου του Υπουργού Προστασίας. Η Δημοκρατία σε όλο το μεγαλείο της!

Σε άλλη μία κίνηση προς τον αυταρχισμό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την απαγόρευση των διαμαρτυριών, απαγορεύει στους πολίτες να εκφράζουν τη διαφωνία τους σχετικά με τις… απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό, καθώς διέταξε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να στέλνει στον εισαγγελέα όποιον αναρτά οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την «γραμμή» της επιτροπής λοιμωξιολόγων.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, οι οποίες τάσσονται ενάντιον των μέτρων, ώστε να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις των «αντιφρονούντων».
Στο υλικό, προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση, περιλαμβάνονται αναρτήσεις όπου γίνονται αναφορές σε μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ή αμφισβητούν τη «γραμμή ΠΟΥ και επιτροπής λοιμωξιολόγων» σχετικά με τον ιό.
«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, συμπληρώνοντας πως η πανδημία «δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας».
«Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

pronews.gr

4 σχόλια: