Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Βίντεο Ντοκουμέντο : Οι Τούρκοι ψαρεύουν ανενόχλητοι εντός των ΕΧΥ …Ενώ το Λιμενικό μας σώζει Λαθρομετανάστες!


 
Καλά κρατεί η ένταση στο Αιγαίο όπου καθημερινά Τουρκικά πολεμικά πλοία περνούν ανενόχλητα τα ελληνικά χωρικά ύδατα και τα Τουρκικά Σκάφη να ψαρεύουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς εντός των ΕΧΥ

Πλέον οι προκλήσεις συνεχίζονται και από τους ψαράδες της Τουρκίας όπου καθημερινά πλέουν ανενόχλητοι ανοιχτά του Αιγαίου και των παραλιών της Μικράς Ασίας και μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς κανείς να τους σταματά…Αφού το Λιμενικό είναι απασχολημένο να σώζει Λαθρομετανάστες!
Το βίντεο ντοκουμέντο του protothema.gr δείχνει μια τουρκική τράτα δυτικά της Χίου όπου δίπλα σε ελληνικά πλοία ψαρεύει μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Όπως είπαν οι άνθρωποι της περιοχής, οι προκλήσεις των γειτόνων ξεπερνούν κάθε σκέψη και πλέον το φαινόμενο της ψαριάς στα ελληνικά χωρικά ύδατα πιο διαδεδομένο από ποτέ αφού το ελληνικό κράτος απουσιάζει από την προστασία των συνόρων, με αποτέλεσμα οι Έλληνες ψαράδες να είναι οι πλέον χαμένοι του παιχνιδιού.
Στο συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε Μεγάλη Πέμπτη, φαίνεται καθαρά η τουρκική τράτα μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, να ψαρεύει δίπλα ακριβώς σε ελληνική τράτα.
Παρόλο που οι άντρες του ελληνικού πλοίου ειδοποίησαν τις Αρχές, η επέμβαση ήρθε με χαρακτηριστική καθυστέρηση…
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου