Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Απόψε ο αδερφός μας θα κουβεντιάζει με τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και τον Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ



Νίκος Ανδρεαδάκης
Μέλος Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών
Τμήμα Χανίων 

Σήμερα ένας ΗΡΩΑΣ πέταξε να συναντήσει τον δημιουργό του…
Θα τον υποδεχτούν με ΤΙΜΕΣ στην Αληθινή ΖΩΗ…
Διότι θυσίασε την ΖΩΗ του,την οικογένειά του με 2 παιδιά 8 και 6 ετών που δεν θα τα ξανακούσει να τον φωνάζουν μπαμπά,δεν θα τα δει να μεγαλώνουν… την γυναίκα του που δεν θα την ξαναγκαλιασει… δεν θα της ξαναπεί σ’αγαπώ… δεν θα την αγκαλιάσει ξανά… κι όταν τα παιδιά του θα τον ζητούν, δεν θα είναι ο ΠΑΤΈΡΑΣ τους εκεί…..
Θα είναι όμως στην αγκαλιά του ΧΡΙΣΤΟΎ μας, μαζί με τους αγγέλους… Διότι τα θυσίασε ΟΛΑ απο Αγάπη για σένα και για μένα… Για εμάς… Που μπορεί αύριο να τον έχουμε ξεχάσει… Γιατί η συμφορά δεν χτύπησε το δικό μας σπίτι βλέπεις…

Για τον Γιώργο Μπαλταδωρο όμως το σπίτι του δεν σταματούσε στην εξώπορτα του…. Σπίτι του ήταν ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…. ΑΔΕΡΦΙΑ του είμασταν όλοι εμείς που θα συνεχίσουμε τις ζωές μας σαν να μην έγινε τιποτα…..Ο Γιώργος όμως νίκησε τον ΘΑΝΑΤΟ.
Πέρασε στο ΠΑΝΘΕΟΝ των ηρώων…
Έκλεψε τα κλειδιά της αιώνιας μακαριότητας, διότι θυσιάστηκε απο ΑΓΑΠΗ για εσένα κι εμένα….. Απόψε θα κουβεντιάζει με τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και τον Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ…Ο ΘΕΟΣ να δώσει δύναμη στην οικογένεια και τα παιδιά του….Εμείς ας προσπαθήσουμε να του μοιάσουμε και να τον έχουμε ΠΡΟΤΥΠΟ….

Καλή αντάμωση ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ…ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ…..ΑΘΑΝΑΤΟΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου