Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εύστοχα σχόλια για τη χθεσινή επίθεση αναρχικών σε Εκκλησία

Στο στόχαστρο η Ορθοδοξία: Καταδρομική επιχείρηση αναρχικών – Έκαναν «ντου» σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και διέκοψαν τη λειτουργία!

σχόλιο Γ.Θ (ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) : Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι η μεγαλύτερη δύναμη των αναρχοφασιστών είναι το κράτος που τους προστατεύει.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως... 
Που θα κρυφτούν όταν ανατείλει η λευτεριά της Πατρίδας μας και δουν έξω από τα κτίρια των καταλήψεών τους Έλληνες σύσσωμους να τους οδηγούν στην δικαιοσύνη;

Απίστευτες καταστάσεις. Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα(σ.σ χθες Κυριακή 23/09/2018). Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε εκκλησία και προκάλεσαν φθορές.
Η ομάδα των 30 ατόμων με μια καταδρομικού τύπου ενέργεια εισέβαλε στην εκκλησία, του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού το πρωί της Κυριακής, διέκοψαν τον εκκλησιασμό και φώναξαν συνθήματα.
Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το το σημείο με τος αναστατωμένους και τρομαγμένους πολίτες να καλούν την ΕΛ.ΑΣ.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για των εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.
Η εισβολή σημειώθηκε στις 09:00 το πρωί.
Ενα είναι το σίγουρο. Ρουβίκωνας, αναρχικοί, γνωστοί-άγνωστοι, κάνουν ότι θέλουν. Δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν υπάρχει.
Η ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τεράστια. Πλέον υπάρχει φόβος και στις εκκλησίες, καθώς οι γνωστοί ανθέλληνες χτυπάνε όπου θέλουν και όποτε θέλουν.
περισσότερα...

Σχόλιο:

Έβγαλε ανακοίνωση ο Ρουβίκωνας για το περιστατικό.

Το έκαναν - λέει - επειδή η συγκεκριμένη ενορία διέκοψε την στέγαση κάποιων υπερηλίκων που φιλοξενούσε.

Στην συνέχεια λένε τα γνωστά περί "αμύθητης" περιουσίας της Εκκλησίας κλπ κλπ.

Τρία ερωτήματα μόνο :

ΠΡΩΤΟΝ : Εάν όντως ήθελαν να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν πήγαν μετά την λειτουργία στο γραφείο του ιερέα να του πουν αυτά που ήθελαν ;; Τι έφταιγαν οι πιστοί που τρομοκρατήθηκαν ;; Γιατί έπρεπε να διακοπεί η λειτουργία ;;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Πόσους ακριβώς αστέγους και υπερήλικες στεγάζει ο ...ανθρωπιστικός Ρουβίκωνας ;; Πολύς ανθρωπισμός βρε παιδί μου !! Ή μήπως νομίζουν πως δεν ξέρουμε ότι πρόκειται για πλουσιόπαιδα και γόνους υπουργών και δημοσιογράφων της "αριστεράς" ;;

ΤΡΙΤΟΝ : Αλλά εγώ θα δεχτώ - για χάρη της συζήτησης - ότι ο Ρουβίκωνας έχει δίκιο, ότι ο συγκεκριμένος ιερέας που καταγγέλουν είναι ένοχος και καλά έκαναν ...

Θα ήμουν πολύ υπερήφανος για τα παλληκάρια του Ρουβίκωνα εάν τολμούσαν να εισβάλλουν σε ένα μουσουλμανικό χώρο προσευχής και να διακόψουν την μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής.

Να διαμαρτυρηθούν - ας πούμε - για την καταπίεση των γυναικών στον ισλαμικό κόσμο...δεν είναι αυτό ένα μεγάλο ανθρωπιστικό ζήτημα ;;

Υπάρχουν περίπου 200 χώροι προσευχής μουσουλμάνων στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Ιδού η Ρόδος "σύντροφοι " !!

Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό...ΠΟΤΕ ο Ρουβίκωνας και κανένας αναρχοκομμουνιστής - που τόσο κόπτονται δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα - δεν θα τολμήσει να προσβάλλει μουσουλμάνους, διότι οι μουσουλμάνοι θα επικηρύξουν τα κεφάλια τους.

Το μοτίβο δράσης των παλληκαριών του Ρουβίκωνα είναι σαφές :

Μικρές επιχειρήσεις "καταδρομικού" τύπου με καλυμμένα πρόσωπα ( μεγάλο θάρρος να κρύβεις το πρόσωπό σου ) εναντίον στόχων και ανθρώπων που δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να αντιδράσουν - και στην συνέχεια επικοινωνιακή εκμετάλλευση του συμβάντος.

Φυσικά η δράση τους διευκολύνεται αφάνταστα από το γενικότερο ξεχαρβάλωμα και την διάλυση της όποιας Ελληνικής (;;;) Πολιτείας, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι.

Να τους χαιρόμαστε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου