Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Κι άλλοι αδερφοί μας ζητούν την προσευχή μας... (Αλίκη, Θεόκλητος, Πέτρος, Μαρία)

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστός ανέστη
Η Κυριακή που τόσο καιρό είχαμε στην προσευχή μας κοιμήθηκε τελικά σήμερα το μεσημέρι. Ας ευχηθούμε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να αναπαύσει την ψυχούλα της και να δώσει δύναμη στους δικούς της. Ας διαβάσουμε λίγο από το ψαλτήρι ή ας ανάψουμε ένα κεράκι για την ψυχή της όποτε περάσουμε από κάποια εκκλησία.

Τα αιτήματα προσευχής όμως δεν έχουν τελειωμό. Ο πόνος πολύς. Ας ευχηθούμε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο στους παθόντες όσο και σε όσους τους περιβάλλουν. Και το επιθυμητό αποτέλεσμα αδέρφια είναι η μετάνοια που συνεπάγεται όχι μια απλή συγγνώμη ή μια τυπική αναγνώριση των σφαλμάτων μας, αλλά αλλαγή στάσης και τρόπου ζωής, θάνατο ως προς τον "κόσμο" και την αμαρτία, ώστε να συμμετέχουμε στην αιώνια ζωή και βασιλεία των ουρανών δίπλα στον Δημιουργό μας και στους Αγίους όλων των εποχών...



Τα νέα αιτήματα που έχουμε είναι δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Ας προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση τους, να νιώσουμε λίγο από τον πόνο τους: 



ΑΛΙΚΗ, 55 ετών: καρκίνος σε πολύ δύσκολη κατάσταση 
ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, 45 ετών: μυασθένεια, παράλυτος εντελώς (πολύτεκνος)


Και μια επείγουσα παράκληση από φίλο που έστειλε e-mail:
ΕΠΕΙΓΟΝ - Έκκληση για ΑΙΜΑ: Συνάνθρωπός μας, γνωστός φίλης μου έπεσε από οικοδομή πριν από λίγο και είναι σε κώμα (έγινε εχθές 23/9). Είναι αυτή την στιγμή στην εντατική του γενικού κρατικού Νικαίας. Το όνομά του είναι Πέτρος Ράλλης του Γεωργίου και αν δεν βρεθεί έγκαιρα αίμα θα πεθάνει.
Υ.Γ. Για σήμερα (χθες 24/09/'18) βρέθηκε η ποσότητα που χρειάστηκε, για αύριο άγνωστο.
Επίσης:
ΜΑΡΙΑ με δύσκολα οικογενειακά προβλήματα που την οδηγούν στην απελπισία
 


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου