Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Το τουρκικό λιμενικό «έσωσε» ακόμη 36 λαθρομετανάστες απέναντι από την Σκάλα Συκαμινιάς…



Διασώθηκαν οι μετανάστες τους οποίους είχε εγκαταλείψει στον θάνατο η Ελλάδα

Το τουρκικό λιμενικό στα ανοιχτά του Άιβατζικ του νομού Τσανάκκαλε, διέσωσε 36 λαθρομετανάστες, τους οποίους το ελληνικό λιμενικό είχε αφήσει να πεθάνουν μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
…………..

Μονάδα του τουρκικού λιμενικού που στο Β. Αιγαίο συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στα παράνομα περάσματα μεταναστών, κινητοποιήθηκε μετά από αίτημα ομάδας λαθρομεταναστών για βοήθεια. Η μονάδα μετέβης στην περιοχή όπου βρήκε 36 λαθρομετανάστες τους οποίους το ελληνικό λιμενικό είχε εγκαταλείψει να πεθάνουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Οι λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν στο σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο Λιμενικό του Κιουτσουκουγιού.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2020/06/08/yunanistanin-olume-terk-ettigi-kacak-gocmenler-kurtarildi

8/6/2020

Σχ. «Τουρκικά νέα» : Μα για πόσο ηλίθιους έχουν τους Τούρκους αναγνώστες οι φυλλάδες του Ταγίπ;  Θέλουν να πείσουν τον κόσμο πως παρά τα drones, τα σκάφη λιμενικού και τα ραντάρ επιφανείας που διαθέτουν, οι λαθρομετανάστες πάλι καταφέρνουν να περνάνε προς Ελλάδα μεριά… Τυχαίο θα είναι….
Παράλογο επίσης φαίνεται η φράση πως ¨το ελληνικό λιμενικό τους άφησε εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων¨. Διότι πως μπήκε το ελληνικό λιμενικό εκεί; Έκανε παραβίαση;  Αλλά αν το μυαλό σου έχει γίνει γιαούρτι από την προπαγάνδα του Ταγίπ, είναι δύσκολο να τα σκεφτείς αυτά….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου