Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! γίνεται απόπειρα να μαγαρίσουν τους Χριστιανούς. Καλύτερα να φάμε ληγμένα, παρά διαβασμένα από ιμάμη με ένδειξη HALAL (Χαλάλ), τρόφιμα που έχουν δεχτεί δαιμονικές ισλαμικές επιδράσεις

Καλύτερα να φάμε ληγμένα, παρά διαβασμένα!
 Σε κάθε περίπτωση είναι τρόφιμα που έχουν δεχτεί δαιμονικές ισλαμικές επιδράσεις 
Ε όχι! Δεν θα ανεχτούμε στην Ορθόδοξη Ελλάδα να μας ταΐζουν τρόφιμα διαβασμένα από ιμάμη! με ένδειξη   HALAL (Χαλάλ)
Ε ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ!

Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες και ακροατές δυσάρεστων ειδήσεων, οι οποίες αφορούν τις τραγικές μέρες που διέρχεται η πατρίδα μας, εξαιτίας του πλήγματος της λαθρομετανάστευσης και του λαθροεποικισμού. Όλα αυτά μοιάζουν πολύ χειρότερα και σαφώς οδυνηρώτερα για τους συμπατριώτες μας που τα βιώνουν, καθώς βλέπουν μπροστά τους την απειλή ολοζώντανη, γίνονται θεατές των εξεγέρσεων των κατά τα άλλα ζητούντων άσυλο στη χώρα μας, βιώνουν την εκμετάλλευση και την καταπάτηση των περιουσιών τους, τις καταστροφές και τις αρπαγές των υπαρχόντων τους. Και όλοι φυσικά θρηνούμε για τις δαιμονοκίνητες καταστροφές στα μικρά ή μεγαλύτερα εκκλησάκια των νησιών μας. Σε αυτή δυστυχώς την επαίσχυντη, ανίερη και καταδικαστέα πράξη της βεβήλωσης των Ιερών και των οσίων μας, η πολιτεία αλλά πολύ περισσότερο η Ιεραρχία η οποία πνέει τα λοίσθια, μένει παντελώς άπραγη και εξοργιστικά αδιάφορη.

Πέρα, όμως, από τον φανερό κίνδυνο της ισλαμικής επέλασης στην πατρίδα μας, με αυτόν το δόλιο τρόπο των δήθεν προσφύγων, υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και που μυστικά δρουν εις βάρος μας. Μεθοδικά και ύπουλα ροκανίζουν την πατριωτική αυτοσυνειδησία μας, αιχμαλωτίζουν το ελεύθερο πνεύμα μας και το μετατρέπουν σε εύκολα χειραγωγούμενο, ναρκώνουν τη ψυχική μας εγρήγορση και πλήττουν θανάσιμα το θρησκευτικό μας αισθητήριο. Εδώ εντάσσονται, φυσικά, τα τηλεοπτικά κανάλια της προδοσίας που αναπαράγουν σωρηδόν τις τούρκικες σειρές, τα τηλεπαιχνίδια αγορασμένα από Τούρκους επιχειρηματίες και η προβολή ενός προτύπου που μακράν απέχει από την πραγματικότητα. Αυτά, βέβαια, δίνουν το περιθώριο της επιλογής. Μικρό, αλλά το δίνουν! Είναι στο χέρι μας δηλαδή, αν θα παρακολουθήσουμε τις τουρκοσειρές ή αν θα γυρίσουμε την πλάτη σε αυτήν την προδοτική προπαγάνδα.
Να όμως, που ο διάβολος με τα όργανά του δεν ησυχάζει αν δεν πειράξει τους πάντες. Ακόμα και αυτούς στους οποίους παραμένει μέσα τους άσβεστη η αγάπη για την Ορθοδοξία μας και την πατρίδα μας. Μηχανεύεται τότε άλλους τρόπους, αθέατους και σιωπηλούς κατά το δυνατόν, για να κάνει τη ζημιά. Πιο συγκεκριμένα, να εισβάλλει στα σπίτια μας και στις υπάρξεις μας με το έτσι θέλω.
Είναι αλήθεια, πως μία τέτοια εισβολή δεχτήκαμε πριν μερικές μέρες. Δεν περιγράφεται η φρίκη που νιώσαμε οικογενειακώς, όταν αντιληφθήκαμε ότι το προϊόν για άλειμμα στο ψωμί που είχαμε καταναλώσει δεν ήταν καθόλου όπως τα συνηθισμένα προϊόντα. Πρώτα-πρώτα εντόπισα στη συσκευασία τα βασικά όπως για παράδειγμα τα συστατικά, ότι πρόκειται δηλαδή για νηστίσιμο προϊόν και την ημερομηνία λήξης. Όμως, δεν ξέρω πώς επέμενα να το περιεργάζομαι, μάλλον σα να έπρεπε να εντοπίσω κάτι που δεν είχα ήδη δει και το κοιτούσα χιλιοστό προς χιλιοστό. Τη στιγμή εκείνη, με περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη, όταν σε καλά κρυμμένο σημείο βρισκόταν η ένδειξη της πιστοποίησης χαλάλ. Μείναμε άφωνοι! Αμέσως έψαξα να επιβεβαιώσω την εταιρία παρασκευής του και όντως ήταν μια ελληνική εταιρία με έδρα το Κιλκίς.

Ε όχι και αυτό! Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι σε ελληνικό πολυκατάστημα τροφίμων, θα αγόραζα ελληνικό προϊόν το οποίο θα είχε την πιστοποίηση του ανίερου Ισλάμ. Με ποιο δικαίωμα αναγκάζουν στην Ορθόδοξη Ελλάδα τους χριστιανούς νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας να καταναλώνουν τα διαβασμένα τρόφιμα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!!!

Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα αυτό, αν καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι τα τρόφιμα όπως τα αγοράζαμε, αλλά πλέον έχουν πάρει έγκριση από εταιρία πιστοποίησης χαλάλ. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αυτά τα τρόφιμα πληρούν τις προδιαγραφές και είναι διαβασμένα από ιμάμη. Επίσης, ως «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ’ αρχήν δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό. Σε κάθε περίπτωση είναι τρόφιμα που έχουν δεχτεί δαιμονικές ισλαμικές επιδράσεις.
Πού έχουμε φτάσει ειλικρινά δεν ξέρω! Αντί να προσαρμοστούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες στα δικά μας δεδομένα, μας αναγκάζουν με κάθε τρόπο να προσαρμόσουμε εμείς τη ζωή μας στα δικά τους. Φιλοξενούνται σε μια χώρα και επιβάλλουν τα πιστεύω τους στους νόμιμους πολίτες. Δηλαδή για να τιμούν αυτοί τις παραδόσεις τους πρέπει εμείς οι χριστιανοί να τρώμε διαβασμένα;;; Και όταν μιλάνε οι κυβερνώντες για αφομοίωση εννοούν να συνηθίζουν οι χριστιανοί να υιοθετούν παραδόσεις των απ’αιώνων εχθρών της πίστης μας, μουσουλμάνων;
Εδώ τίθεται και το θέμα εμπιστοσύνης σχετικά με τις ελληνικές εταιρείες, οι οποίες στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν την πίστη μας, τις παραδόσεις μας και τις αξίες μας. Ποιος ξέρει τι έσοδα θα έχουν όχι μόνο από αυτά που πουλάνε στους μετανάστες, αλλά και από τα έσοδα από τις άκρες εκείνες που χρηματοδοτούν και τις ΜΚΟ με το βρώμικο ρόλο που παίζουν.
Αν μη τι άλλο πρόκειται και για εξαπάτηση των χριστιανών αγοραστών από τη συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς επάνω στο προϊόν αναγράφεται η ένδειξη «νηστίσιμο». Για ποιο λόγο αναγράφουν κάτι που παραπέμπει στη χριστιανική θρησκεία; Μα για να δελεάσουν και αυτούς τους αγοραστές.
Διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν αυτό το προϊόν πουλιόταν αποκλειστικά σε καταστήματα όπου οι ιδιοκτήτες τους είναι μουσουλμάνοι και έχουν εξωτερικά στο κατάστημά τους το διακριτικό της πιστοποίησης χαλάλ. Τότε μοναδικά υπεύθυνος θα ήταν ο αγοραστής, τώρα όμως καταπατούνται τα θρησκευτικά μας δικαιώματα και με πανουργία διοχετεύονται στην αγορά των Ελλήνων χριστιανών τρόφιμα που έχουν περάσει από ειδικές τελετουργίες.
Δεν είναι καθόλου μικρό το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως είναι τεράστιο, καθώς άπτεται πνευματικών θεμάτων. Αρκεί να θυμηθούμε το θαύμα των κολλύβων του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος. Τότε ο Ιουλιανός ο Παραβάτης θέλοντας να μολύνει τους χριστιανούς κατά την πρώτη εβδομάδα της νηστείας της Αγίας Τεσσαρακοστής, διέταξε να ραντίσουν τα τρόφιμα στην αγορά με αίμα ζώων από θυσίες. Όμως, ο Άγιος Θεόδωρος θέλοντας να προλάβει το κακό, εμφανίστηκε σε όραμα στον τότε ευσεβή Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Ευδόξιο και του φανέρωσε τη δολιότητα του αυτοκράτορα. Προέτρεψε, λοιπόν, να μη φάνε οι χριστιανοί από αυτά και μολυνθούν, αλλά να βράσουν σιτάρι, κόλλυβα δηλαδή και με αυτό να πορευτούν. Έτσι και έγινε και οι χριστιανοί δε μολύνθηκαν από τα ειδωλόθυτα. Δεν υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη από αυτήν, που να μας δείχνει πως πρέπει να αποφεύγουμε τροφές που έχουν επιδεχτεί τελετουργία άλλων δαιμονικών θρησκειών.
Συμπερασματικά, αντιλαμβανόμαστε ότι αν στο παρελθόν κοιτάζαμε με προσοχή την ημερομηνία λήξης ή τα συστατικά ενός τροφίμου τώρα πολύ περισσότερο είναι ανάγκη να ψάχνουμε εξονυχιστικά τις συσκευασίες ή την προέλευση των βρώσιμων προϊόντων, ώστε να μην και έχουν πάρει τη δαιμονική πιστοποίηση χαλάλ. Καλύτερα να φάμε ληγμένα, παρά διαβασμένα!
 
Πηγή: Εδώ
και ΕΔΩ
  Σχόλια
   Δυστυχώς σε μαγειρία Ελληνικού στρατοπέδου  παρατηρήθηκε  να γίνεται χρησή προϊόντων ΧΑΛΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου