Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Παναγιώτη Τελεβάντου, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ

ΣΦΡΑΓΙΣΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ!

(Το έγκλημα συνετελέσθη στη Μητρόπολη Σικάγου!)
Μέγας ένοχος ο Οικουμενικός Πατριάρχης!

Ο Αρχιμανδρίτης Ναθαναήλ Συμεωνίδης εξελέγη Μητροπολίτης Σικάγου!!!

του κ. Παναγιώτη ΤελεβάντουΗχήστε οι σάλπιγγες… Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα…
Βογκήστε τύμπανα πολέμου… Οι φοβερές
σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !

Σ’ αυτό το φέρετρο ακουμπά η Αρχιεπισκοπή Αμερικής!

Φτωχή η ανθρώπινη γλώσσα να περιγράψει το βάθος της θλίψης, του σκανδαλισμού και της απογοήτευσης μας για την εκλογή του Αρχιμανδρίτη Ναθαναήλ Συμεωνίδη ως νέου Μητροπολίτη Σικάγου.

Ο Θεοφιλέστατος εψηφισμένος Μητροπολίτης Σικάγου είναι Οικουμενιστής, Κολυμπαριστής, νεωτεριστής, Νεορθόδοξος, Νεονικολαίτης και ορισμένα άλλα παγκοίνως γνωστά.

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη που επέμενε να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των προς αρχιερατεία αναφωνούμε: ΑΙΣΧΟΣ Παναγιώτατε!

Στους ιεράρχες της Εκκλησίας της Αμερικής, που δέχτηκαν να συμπεριληφθεί το όνομά του στον κατάλογο των προς αρχιερατεία, αναφωνούμε: ΑΙΣΧΟΣ Σεβασμιώτατοι!

Στους πέντε αρχιερείς της Εκκλησίας της Αμερικής που του έδωσαν την ψήφο τους για να συμπεριληφθεί στο “τριπρόσωπο” αναφωνούμε: ΑΙΣΧΟΣ Σεβασμιώτατοι!

Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι! Η πιο πολυάνθρωπη Μητρόπολη της Εκκλησίας της Αμερικής -τουτέστιν η Μητρόπολη Σικάγου- θα συνεχίσει την τρισένδοξη πορεία που ακολουθεί από πολλές δεκαετίες.

Μόνη παρηγοριά μας είναι ότι ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Σικάγου, στη διακονία του, θα έχει την πολύτιμη αρωγή του ευλαβούς οικουμενιστή και νεωτεριστή επισκόπου Μωκησού Δημητρίου. 

Θα τον συνοδεύουν, επίσης, οι ευχές και οι νουθεσίες του ευλαβούς πνευματικού του πατέρα, Οικουμενιστή και Κολυμπαριστή επισκόπου Χριστουπόλεως Μακαρίου, που υπηρετεί στην Αυτόνομη Εκκλησία της Εσθονίας.

Διερωτώμαι: Αν οι υποψηφιότητες του Σεβ. Γαλλίας Εμμανουήλ και του Σεβ. Προύσσης Ελπιδοφόρου δεν ευδοκιμήσουν -για τον οποιονδήποτε λόγο-, είναι τολμηρό να σκεφτούμε ότι ο Θεοφιλέστατος εψηφισμένος Σικάγου θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου;

Από την αυλή των θαυμάτων, τας Αυλάς του Κυρίου του Φαναρίου, όλα τα θαύματα είναι πιθανά.

Οικουμενιστής, Κολυμπαριστής, Νεορθόδοξος, Νεονικολαίτης, νεωτεριστής και ορισμένα άλλα παγκοίνως γνωστά.

Και όμως! Εξελέγη Μητροπολίτης Σικάγου! Γιατί να μην εκλεγεί, αφού είχε όλα ανεξαίρετα τα αναγκαία μεγάλα προσόντα και τις διασυνδέσεις στο Φανάρι;
Αν, όμως, Παναγιώτατε, υπάρχει Θεός και Ημέρα της Κρίσεως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου