Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Σχολείο στη Βρετανία έβαλε 6χρονα να γράψουν ερωτικές ομοφυλοφυλικές επιστολές για να προωθήσει τη «διαφορετικότητα»



.
Από το ΑΒΕΡΩΦ

Ένα δημοτικό σχολείο στην Αγγλία βάζει παιδιά μόλις 6 ετών να γράφουν “ερωτικές επιστολές” εισάγοντάς τα σε ένα ομοφυλοφιλικό παραμύθι, σύμφωνα με πρόσφατο βίντεο από το BBC Radio Manchester.
Το Radio Manchester του BBC μοιράστηκε το βίντεο στη σελίδα Facebook του οργανισμού το Σεπτέμβριο κάνοντάς το viral. Το βίντεο δείχνει 6χρονα να γράφουν γράμματα από έναν ανδρικό χαρακτήρα σε έναν άλλο ανδρικό χαρακτήρα, παρακαλώντας τον να τον παντρευτεί.


Με τη συμμετοχή μαθητών από το δημοτικό σχολείο Bewsey Lodge – που βρίσκεται στο Warrington, στην περιοχή Cheshire της Αγγλίας – το βίντεο δείχνει ότι τα παιδιά γράφουν ένα σημείωμα από τον “Πρίγκιπα Χένρι” στον υπηρέτη του “Thomas”.
Η καθηγήτρια των μαθητών, η Sarah Hopson, είπε στο BBC τι συμβαίνει στο βίντεο – το οποίο έχει ήδη προβληθεί πάνω από 180.000 φορές.
“Αυτή η τάξη 6χρονων μαθαίνει για το γάμο ομοφυλόφιλων. Σε αυτό το παραμύθι, ο πρίγκιπας θέλει να παντρευτεί τον [αρσενικό] υπηρέτη του. Και τα παιδιά γράφουν ένα ερωτικό γράμμα”, δήλωσε η Hopson. 
Σημείωσε ότι πιστεύει ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν για το γάμο των ομοφυλόφιλων σε τόσο μικρή ηλικία επειδή τα ίδια παιδιά θα “βγουν σε αυτόν τον κόσμο και θα βρουν αυτή την διαφορετικότητα γύρω τους και θα το ανακαλύψουν και σε νεαρή ηλικία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου