Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Σχόλιο για τη διακοπή λειτουργίας του αγωνιστικού ιστολογίου «Ο Παιδαγωγός»




Με αρκετή θλίψη διαβάσαμε χθες (12/10/2018) την αναστολή λειτουργίας του αγωνιστικού ιστολογίου «ο Παιδαγωγός». Το ιστολόγιο και οι διαχειριστές του διέπονται από Αρχές Χριστιανικές και Πατριωτικές και δεν δίστασαν ποτέ να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Πάντοτε υπέρμαχοι της Ελληνοχριστιανικής Παιδείας και αντίπαλοι κάθε νεοεποχίτικης ιδεολογίας και πρακτικής, δεν φοβήθηκαν ποτέ τους «ανωτέρους».

Ήταν δε το πρώτο ιστολόγιο που μας υποστήριξε ανοιχτά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, χωρίς μάλιστα να μας γνωρίζουν καθόλου! Η οποιαδήποτε διαφωνία που είχαμε ως προς το ύφος ή το περιεχόμενο κάποιων εκ των αναρτήσεών τους (ή κάποιες που εκείνοι εξέφρασαν για δικές μας) οπωσδήποτε δεν σημαίνει ότι η μεγάλη προσφορά τους στην Ορθοδοξία και την Πατρίδα μειώνεται. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που δανειστήκαμε αναρτήσεις τους ολόκληρες ή ένα μέρος αυτών, καθώς και πάμπολλες φωτογραφίες.

Ευχή μας είναι να επιστρέψουν κάποια στιγμή, διότι ο Αγώνας δεν πρέπει να τελειώνει και οι πολλές σε αριθμό και ανόθευτες σε φρόνημα φωνές είναι αυτές που μπορούν να αναχαιτίζουν τους εχθρούς της Πίστης και της Πατρίδας και δύνανται κάποτε να ελπίζουν να ξυπνήσουν τις συνειδήσεις και να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική επανάσταση εναντίον των εχθρών που έχουν θρονιαστεί άνετα εκεί που έπρεπε να βρίσκονται αγνοί Ποιμένες και Πατριώτες. Είναι δε γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης να χρειάζεται «τσίγκλισμα» κι ενώ ο Παιδαγωγός έχει 3000 αναρτήσεις, εν τούτοις οι άνθρωποι χρειαζόμαστε διαρκή υπενθύμιση ενώ η ψυχολογία μας, μάς σπρώχνει να διαβάσουμε από ιστολόγια που βρίσκονται σε υποτυπώδη έστω λειτουργία ακόμη κι αν κάνουν αναδημοσιεύσεις!

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στους διαχειριστές της Ομάδας και στις οικογένειές τους και τους ευχαριστούμε για την προσφορά και τη στήριξή τους.

Η συντακτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου