Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αυτός είναι ο Γερμανίας Αυγουστίνος που παρασημοφορήθηκε με Μετάλλιο Α΄ Τάξης Τιμής και Αξίας!!!


Σχόλιο ΓτΧτΠτΑ: Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, παρακαλούμε να έχετε υπόψιν τους κάτωθι Ι. Κανόνες:
 
ΜΕ΄ κανόνας των Αγίων Αποστόλων: «Επίσκοπος,  ή  πρεσβύτερος,  ή  διάκονος, αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω· ει δε επέτρεψεν αυτοίς, ως κληρικοίς ενεργήσαί τι, καθαιρείσθω» 
 
ΞΔ΄ Αποστολικός κανόνας: «Ει τις κληρικός,  ή  λαϊκός, εισέλθη εις συναγωγήν Ιουδαίων,  ή  αιρετικών, προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω, και αφοριζέσθω»



Για μία ακόμα φορά γίναμε θεατές της ύβρεως που διαπράττουν οι Οικουμενιστές εναντίον του Χριστού και της Εκκλησίας του. Τα φιλοπατριαρχικά ιστολόγια διαφήμισαν την παρασημοφόρηση του Γερμανίας Αυγουστίνου από τον Ιωαννίνων Μάξιμο με τον Μετάλλιο Α΄  Τάξης Τιμής και Αξίας του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου, που αποτελεί την ύψιστη τιμή της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.
Και διερωτάται ο απλός πιστός: Γιατί παρασημοφορείται ο Γερμανίας Αυγουστίνος;
Μήπως για το ομολογιακό του πνεύμα που μιμείται τον Άγιο Νεομάρτυρα Γεώργιο;
Μα αυτός ομολογεί τον Οικουμενισμό:



Μήπως για τον σεβασμό του στο ράσο και στον μοναχισμό;
Μα αυτός με την πρώτη ευκαιρία τα βγάζει από πάνω του λες και τον βαραίνουν:


Μήπως για την αγωνιστικότητά του στην τήρηση των Κανόνων;
Μα αυτός τους έχει καταργήσει όλους.
Δέχεται ευλογία από καρδινάλιο

Αγιάζει τους παπικούς στις γιορτές που διοργανώνουν

Κάνει αρτοκλασία μαζί με αιρετικούς (είδει Χόλυγουντ) και μετά την διαμοιράζει στον οποιοδήποτε

Μήπως για το συγγραφικό του έργο ως ιεραποστολή για τους μη Ορθόδοξους;
Ακόμα ψάχνουμε το βιβλίο.

Μήπως για την υπεράσπιση της ενότητος της Εκκλησίας;
Μα αυτός υπερασπίζεται τον εργοδότη του πατριάρχη Βαρθολομαίο όπως θα φανεί στην επόμενη συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα (ἐδῶ):
Δημοσιογράφος: «Είστε υποστηρικτής της γνώμης ότι ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι πιο κοντά στον Πάπα παρά στα ορθόδοξα αδέλφια του στην Μόσχα»;
Αυγουστίνος (ελεύθερη μετάφραση): «Είναι λάθος να συγχέουμε καταστάσεις με πρόσωπα. Πάντως αν πάρουμε υπόψη τα πρόσωπα, είναι αλήθεια ότι ο πατριάρχης είναι φίλος με τον Πάπα και τους συνδέουν η άποψή τους για τα παγκόσμια δρώμενα και η κοινή τους άποψη για την θεολογία της Δημιουργίας. Η κατηγορία πάντως ότι ο πατριάρχης διεκδικεί παπικά πρωτεία και παπική εκκλησιολογία είναι προϊόν των ρωσικών ΜΜΕ… Ακόμα και αν τελικά υπάρξει μία προσωρινή ακοινωνησία ο καιρός θα αποδείξει το θάρρος του πατριάρχη και με  την ανακήρυξη της αυτοκεφαλίας της Ουκρανίας αποδεικνύεται πόσο πρωτοπόρος είναι και πόσο μεγάλη ιστορική προσωπικότητα».
Αυτός είναι ο παρασημοφορημένος Αυγουστίνος και μας θυμίζει τον στρατηγό που πήγε στον Αγ. Σεραφείμ του Σαρώφ και στην συζήτηση που είχαν τα παράσημα έπεφταν από μόνα τους, γιατί ο στρατηγός δεν τα άξιζε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου